Groot Nieuws!

De lezer die mijn blog regelmatig bekijkt is het misschien opgevallen maar de afgelopen week zijn er geen nieuwe blogs verschenen. Dat heeft namelijk met groot nieuws te maken.

Zeker als je Project Papa een beetje volgt dan kan je het al raden. Onze kleine meid is geboren.

Lees meer: Groot Nieuws!

De afgelopen week was het onze Kraamweek en hebben Bianca en ik al onze tijd aan de kleine meid gespendeerd. Voor niks anders was er nog aandacht. Het is dit groot nieuws wat er dus ook voor vertraging in mijn blogs heeft gezorgt.

Maar wees gerust. Als alles goed gaat is het schrijven een van de eerste dingen die ik weer ga oppakken. En er staan gelukkig nog twee blogs klaar.

We gaan nog even verder met de voorbereidingsweken. De blogs lopen namelijk iets achter dus we pakken week 38, 39 en 40 nog.
Daarna zal de telling gaan aanpassen.

Voor mij is het afwachten voorbij er breekt een nieuw tijdperk in mijn leven aan en ik kijk er naar uit. En natuurlijk blijf ik jullie via de blogs op de hoogte houden van de leuke momenten, de uitdagingen en al het ander waar ik tegen aanloop.

Groet,

Frank



Foto van de week

  • Libelle - foto van de week

    Mijn voorkeur voor fotografie ging altijd al uit naar de natuur. Als model dit keer een Libelle. Vroeger op vakantie vind ik het mooi om…

    Lees meer.

Volg mij op Instagram
365 Dagelijks leven